Salată de anghinare și fasole cu ton

Salată de anghinare și fasole cu ton
Salata de anghinare și fasole cu Tunan este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ton, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bun. Încearcă Salată de ton cu fasole albă și anghinare, Salată De Fasole Și Ton Franceză De Țară Cu Inimi De Anghinare, și Panini de anghinare și ton cu răspândire de fasole Garbanzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare și condimentați după gust cu sare și piper. Aruncați ușor și dați-l la frigider cu 45 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Serviți salata pe un pat de verdeață amestecată cu pâine crustă. Sau, alternativ, serviți salata scoasă pe o rolă de erou cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Verde MixtVerde Mixt
Sub BunSub Bun
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista