Salată de ananas și ceapă la grătar
Salata de ananas și ceapă la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.46 pe portie. O porție conține 598 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ananas, topping de înghețată de ananas, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui și ananas la grătar cu sos de ananas-Serrano, Bourbon picant BBQ burgeri ananas la gratar, ceapa rosie & Jalapeno Salsa, și Snapper roz la grătar cu ananas caramelizat-unt de ceapă verde și gust pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Tăiați uniform ananasul în felii groase de 1/2 inci. Folosind un mic tăietor de biscuiți de 1 inch, străpungeți o gaură în mijlocul feliilor de ananas.
Ungeți feliile de ananas și ceapă cu glazură, așezați-le pe grătar și periați din nou cu glazură. Grătar timp de 2 minute și flip, grill-ul de altă parte.
Așezați un pat de frunze de spanac pe un platou de servire și deasupra cu feliile de ananas și ceapă.
Stropiți cu vinetă și serviți.
Puneți toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați împreună.
Se toarnă ingredientele într-un castron mic și se amestecă împreună.