Salată cu vinetă de legume rădăcinoase prăjite
Salata cu rădăcină prăjită Vinaigrette de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, păstârnac prăjit, șalotă prăjită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de pui cu vinetă de legume rădăcinoase prăjite, Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie prăjită cu ardei roșu, și Salată de rădăcină prăjită cu vinetă balsamică-dată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați uleiul, concentratul de suc de mere, oțetul, siropul de arțar, sarea, piperul, morcovul, păstârnacul și șalotul într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Așezați salata, radicchio și endive într-un bol de salată.
Adăugați vinaigreta și aruncați până când este acoperită.