Salată cu slănină canadiană și ouă Pocate

Salata cu șuncă canadiană și ouă Pocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: salată de păpădie cu ouă Pocate și slănină, Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate, și Șuncă și ouă elvețiene canadiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștar, sare, șalotă, pătrunjel și 4 1/2 lingurițe de oțet într-un castron mare.
Adăugați 3 linguri de ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie de 12 inci la foc mare și slănină brună cu piper, amestecând, 1 până la 2 minute.
Umpleți o tigaie adâncă de 10 inci cu 1 1/2 inci de apă și 1 linguriță de oțet și aduceți la foc mic. Rupeți 1 ou într-o cană, apoi glisați în apă. Repetați cu restul de 3 ouă, distanțându-le uniform. Braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Transferați ouăle pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Aruncați frisonul cu pansament.
Se servește acoperit cu slănină și ouă.
Gălbenușurile de ou nu sunt complet gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.