Salata cu Prosciutto și pere caramelizate și nuci este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 616 calorii, 7g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, apă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Crispy Prosciutto la cuptor Brie mușcă cu pere de miere + nuci, Salată de varză roșie cu pere și nuci, și Salată de andive cu nuci, pere și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți sucul de portocale la foc mediu-mare, amestecând des, până când este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă într-un blender, împreună cu oțetul, ceapa, zahărul, vinul, sarea și piperul și se prelucrează până se omogenizează. Apoi, în timp ce amestecați la viteză mică, îndepărtați capacul și stropiți încet în uleiul de măsline pentru a emulsiona (îngroșa) pansamentul. Se răcește până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se sotează perele și nucile în unt timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Adăugați zahărul și apa și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
7
Într-un castron mare, combinați prosciutto, salata verde și amestecul de pere și nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime