Salată cu Prosciutto și pere caramelizate și nuci

Salată cu Prosciutto și pere caramelizate și nuci
Salata cu Prosciutto și pere caramelizate și nuci este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 616 calorii, 7g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, apă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Crispy Prosciutto la cuptor Brie mușcă cu pere de miere + nuci, Salată de varză roșie cu pere și nuci, și Salată de andive cu nuci, pere și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți sucul de portocale la foc mediu-mare, amestecând des, până când este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se adaugă într-un blender, împreună cu oțetul, ceapa, zahărul, vinul, sarea și piperul și se prelucrează până se omogenizează. Apoi, în timp ce amestecați la viteză mică, îndepărtați capacul și stropiți încet în uleiul de măsline pentru a emulsiona (îngroșa) pansamentul. Se răcește până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se sotează perele și nucile în unt timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Adăugați zahărul și apa și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
7
Într-un castron mare, combinați prosciutto, salata verde și amestecul de pere și nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
9
Serviți pe un platou Italian mare. Bucurați-vă!
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista