Salată cu gelatină Sunshine
Salata cu gelatină Sunshine necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 143 de calorii. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de banane, ananas, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salata cu gelatină tropicală Sunshine, Mucegaiul cu gelatină Sunshine și Salata Sunshine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina de lămâie și portocale în apă clocotită. Se amestecă în apă rece. Acoperiți și lăsați la frigider până când se întăresc parțial, aproximativ 1-1/2 ore.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul.
Adăugați suficientă apă la suc pentru a măsura 1 cană.
Îndoiți bananele, bezele și ananasul în amestecul de gelatină.
Transferați la un 13-in. x 9-in. farfurie. Acoperiți și lăsați la frigider până se întăresc.
Într-o cratiță mică, combinați înlocuitorul de zahăr și făina. Amestecați treptat amestecul de suc de ananas. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește.
Se răcește la temperatura camerei fără a amesteca. Îndoiți toppingul bătut.
Se intinde peste gelatina. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Pindar Peacock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Pindar Peacock Chardonnay]()
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.