Salată cu gelatină la malul mării
Salata cu gelatină de pe litoral durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 205 calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, unt, bomboane și firimituri de biscuiți Graham. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Salata Dragon - Salata de vara cu couscous , Salata de ton Ahi fript si Dressing-ul japonez pentru salata sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă apa rece și ananasul.
Se toarnă într-un 13-in. x 9-in. farfurie. Se da la frigider pana se fixeaza. Într-un castron, combinați firimiturile de biscuiți, untul și zahărul; se acopera si se da la frigider. Chiar înainte de servire, presară amestecul de biscuiți peste jumătate din gelatină pentru a forma o plajă. Decorați după cum doriți.