Salată cremoasă de paste cu legume

Salată cremoasă de paste cu legume
Salata cremoasă de paste cu legume necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți per porție, primești un aperitiv care servește 10. O porție conține 240 de calorii, 6 g de proteine și 16 g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de iarbă de mărar, ceapă verde, mazăre și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Paste cremoase de legume, Paste cremoase de legume și Paste cremoase de legume de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune 1 inch de apă într-o cratiță mică; adauga broccoli. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-3 minute; clătiți cu apă rece și scurgeți. Într-un castron mare, combinați broccoli, pastele, morcovi, mazăre, șuncă, brânza și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Colorant Alimentar Portocaliu și VerdeColorant Alimentar Portocaliu și Verde
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
Ciocolată Brună Cu Lapte M&M'sCiocolată Brună Cu Lapte M&M's
2
Într-un alt bol, combinați ingredientele pentru dressing.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Brună Cu Lapte M&M'sCiocolată Brună Cu Lapte M&M's
3
Se toarnă peste salată și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Louis Roederer Cristal Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista