Salata Cran-Broccoli este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 192 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, coajă de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cran-Salată De Mere, Salată De Gelatină Cran-Zmeură, și Salată Cran-Apple Waldorf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, muștarul, siropul de arțar, usturoiul și coaja de lămâie. Se amestecă treptat în uleiul de canola în timp ce se scurge într-un flux fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Ulei De Canola
Coaja De Lămâie
Muștar
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-un castron de servire, combinați salata de broccoli, afinele uscate și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Salată De Broccoli
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Turnați pansamentul și aruncați pentru a acoperi uniform. Se răcește cel puțin 15 minute înainte de servire.
4
Presărați nuci pecan deasupra chiar înainte de servire.