Salată Consistentă De Cartofi, Ouă Și Apetina

Salata consistentă de cartofi, ouă și Apetina este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă de primăvară, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
În timp ce cartofii se gătesc, fierbeți ouăle timp de 7 minute, apoi reîmprospătați-le în apă rece înainte de a curăța cojile.
Călește ciupercile câteva minute într-un strop de ulei de măsline până se înmoaie. Îmi place să-mi condimentez ciupercile cu piper negru în timp ce gătesc. Ei chiar absorb aroma.
Scurgeți cartofii odată ce sunt fierți și puneți-i într-un castron mare cu ceapa de primăvară, roșiile uscate și ciupercile.
Bateți ingredientele pentru pansament (ulei de măsline, oțet, muștar și piper negru) și acoperiți salata în ea.
Zdrobiți Apetina peste salată, apoi acoperiți cu jumătăți.