Salata consistentă cu opt straturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 388 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână smântână, șuncă, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Salată Consistentă Cu Opt Straturi, Salată Cu Strat Consistent, și Salată Consistentă Cu Șase Straturi.
Instrucțiuni
1
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Apă
2
Stropiți cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Așezați salata într-un 2-1 / 2-qt. vas de servire din sticlă; se acoperă cu macaroane și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Salată Verde
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Strat cu șuncă, salam și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam
Mazăre
șuncă
6
Combinați maioneza, smântâna, ceapa verde și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Maioneză
Smântână
Muștar
7
Se întinde deasupra. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Chiar înainte de servire, presărați brânză și pătrunjel.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care îmbină caracteristicile clasice ale Chardonnay din California cu un sărut al stilului lumii vechi. Chiar de sus, notele varietale frumoase Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdia săptămânală care se amestecă în butoi a lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaiele de stejar francez conferă o nuanță de zahăr brun care este nuanțată și primitoare, fără a fi arogantă. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!