Creveți Fra Diavolo cu Vermicelli
Creveți Fra Diavolo cu Vermicelli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 529 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, vermicelli, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Fra Diavolo, Creveți Fra Diavolo, și Creveți Fra Diavolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 30 de secunde mai mult. Se amestecă roșiile, fulgii de ardei roșu, apa, pătrunjelul și sarea. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați creveții și gătiți, acoperiți, doar până când creveții sunt roz, aproximativ 4 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți vermicelli până când tocmai ați terminat, aproximativ 9 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de roșii și creveții.
Variații: Lobster Fra Diavolo cu Vermicelli: dacă sunteți într-o stare de spirit festive, homar ar avea un gust minunat în loc de creveți.
Vermicelli Fra Diavolo: sosul plin cu aromă poate sta pe cont propriu, fără creveți.
Adăugați o stropire de parmezan.
Recomandare de vin: căutați un roșu răcoritor, fructat, pentru a contrasta cu căldura fulgilor de ardei roșu. O sticlă de dolcetto sau barbera prietenoasă cu mâncarea din regiunea Piemont din Italia ar fi perfectă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.