Salată clasică de pui de la ' The Artisan Jewish Deli acasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata clasică de pui de la The Artisan Jewish Deli acasă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Cap la magazin și ridica suc de lamaie, maioneza, piept de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home, Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, și Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi puiul cu 2 inci.
Adăugați 2 linguri de sare. Măsurați 2 linguri de ceapă în tigaie cu puiul. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți puiul până când atinge o temperatură internă de 160 de grade pe un termometru citit instant și nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și clătiți pieptul de pui gătit sub apă rece până se răcește la atingere, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie.
Tăiați puiul și puneți-l într-un castron mare.
Adăugați ceapa tocată rezervată împreună cu țelina și frunzele de țelină. Aruncați pentru a combina.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, hreanul, dacă folosiți, restul de 1/2 linguriță de sare, piperul și sucul de lămâie. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor amestecul de maioneză în pui până se amestecă bine.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit. Salata de pui poate fi preparată cu până la 3 zile înainte.