Salată Catalina Taco

Salată Catalina Taco
Salata Catalina Taco este o fără gluten felul principal. O porție conține 531 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,56 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ceapă, sos de salată catalina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată CATALINA Taco, Salată Taco cu pansament Catalina {30 Minute }, și Salată de Paste Taco de pui cu pansament Catalina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați brânza, fasolea, roșiile, ceapa, romaina și chipsurile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Stropiți cu pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Juve y Camps Pinot Noir brut ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista