Salată Caldă Frisee Cu Salam Kosher Crocant
Salata caldă Frisee cu salam Kosher crocant necesită aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 185 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână Salam de vită kosher, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată caldă de cartofi și Frisee, Salată Frisee cu vinetă de slănină caldă, și Salată caldă de friscă și fasole Fava.
Instrucțiuni
Tăiați felii de salam de vită kosher în fâșii de 1/4 inci.
Gătiti fâșii de salam în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu 5 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Îndepărtați salamul cu o lingură pliată, rezervând uleiul rămas în tigaie.
Scurgeți bucățile de salam pe prosoape de hârtie.
Sotati ceapa si usturoiul in ulei fierbinte rezervat 2 minute. Se amestecă oțet, muștar, sare și piper; gatiti 1 minut.
Așezați jumătățile de frise și roșii de struguri într-un castron mare și stropiți cu amestec de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu bucăți de salam crocante și se servește imediat.
*2 ciorchini andive cret poate fi înlocuit cu frise.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Salam de vită Kosher național ebraic.