Salată caldă de spanac cu fasole Cannellini și creveți

Salata caldă de spanac cu fasole Cannellini și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 445 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, ulei de măsline, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de creveți cu Năsturel, fasole Cannellini și mentă, Fasole Cannellini Cu Spanac, și Salată caldă de creveți și spanac Szechuan.
Instrucțiuni
Întindeți spanacul pe un platou mare. Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină. Condimentați creveții cu sare și piper și gătiți-l cu slănina la foc moderat până când se albesc doar pe tot parcursul, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasolea, condimentați cu sare și piper și aruncați până se încălzește, aproximativ 1 minut. Răzuiește creveții și fasolea pe patul de spanac.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați muștarul în tigaie și amestecați oțetul de vin roșu, apoi amestecați restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentați pansamentul cu sare și piper, turnați-l peste salată și serviți.