Salată caldă de spanac cu ceapă roșie și nectarine
Salata caldă de spanac cu ceapă roșie și nectarine este o fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 372 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de migdale, brânză de capră, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Gatiti cartea: salata de spanac cu capsuni si nectarine, Ceapă Roșie Murată, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt. Prajiti la cuptor, amestecand o data sau de doua ori, pana devine auriu deschis, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați spanacul și nectarinele într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați oțetul și zahărul până se dizolvă zahărul. Condimentează cu piper și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute. Se amestecă amestecul de oțet și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Răzuiți pansamentul fierbinte peste amestecul de spanac și aruncați-l pentru a acoperi. Împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8
Presărați fiecare salată cu brânză de capră, migdale și șuncă, dacă folosiți.