Salată caldă de spanac cu ceapă roșie și nectarine

Salată caldă de spanac cu ceapă roșie și nectarine
Salata caldă de spanac cu ceapă roșie și nectarine este o fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 372 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de migdale, brânză de capră, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Gatiti cartea: salata de spanac cu capsuni si nectarine, Ceapă Roșie Murată, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt. Prajiti la cuptor, amestecand o data sau de doua ori, pana devine auriu deschis, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați spanacul și nectarinele într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați oțetul și zahărul până se dizolvă zahărul. Condimentează cu piper și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute. Se amestecă amestecul de oțet și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Răzuiți pansamentul fierbinte peste amestecul de spanac și aruncați-l pentru a acoperi. Împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8
Presărați fiecare salată cu brânză de capră, migdale și șuncă, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista