Salată caldă de spanac cu carne de porc și pere

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Salata caldă de spanac cu carne de porc și pere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 249 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de spanac pentru copii, stafide aurii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de spanac cu pere și pansament cald cu slănină, Salată de spanac cu Mozzarella, pere, nuci de pin și un sos cald de miere, muștar și slănină, și Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați carnea de porc uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Combinați restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/8 linguriță piper, 3 linguri apă, oțet și ulei într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Combinați pere, stafide și spanac într-un castron mare; aruncați bine. Aranjați 2 căni amestec de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii și stropiți uniform cu amestec de oțet. Topiți fiecare porție cu 3 felii de porc și 1 1/2 lingurițe de brânză.