Salată Caldă De Sfeclă Cu Sos De Parmezan

Salată Caldă De Sfeclă Cu Sos De Parmezan
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Salata caldă de sfeclă cu sos de parmezan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fistic, oțet de vin roșu, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), salată de varză și sfeclă cu pansament cald de șalotă, și Salată De Sfeclă Galbenă Prăjită Cu Pansament Cald De Muștar De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Combinați șalotele, 2 linguri de ulei și oțetul într-un castron. Tapetați o bucată de folie cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați sfecla și 1/2 buchet de cimbru în centru, stropiți cu restul de 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Îndoiți, sertizând marginile pentru a sigila, așezați pe o foaie de copt și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Lăsați sfecla să se răcească ușor, apoi coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În1 h, 9 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista