Rețeta salată caldă de pui și cicoare se poate face în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 4 și costă 4,5 USD pe porție. Acest fel principal are 978 calorii, 42G de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pui, nuci de pin, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de cicoare cu prosciutto crocant și șalotă caldă-unt Vi, Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta, și Salată de cicoare, mandarină și rodie.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați puiul peste tot cu unt și condimentați bine, în interior și în exterior. Așezați-l într-o formă mică de prăjire, turnați oțetul de Sherry în jur și acoperiți cu folie. Prăjiți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Între timp, pregătiți toate ingredientele rămase. Se fierbe mazărea timp de 1 min până se înmoaie.
Se scurge bine, se scufundă în apă rece pentru a se răci rapid, apoi se scurge din nou și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Odată ce puiul dvs. s-a prăjit timp de 2 ore, scoateți-l din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Turnați sucurile într-un ulcior, apoi creșteți temperatura cuptorului la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Prăjiți încă 20-30 de minute (fără folie) până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Îndepărtați grăsimea din sucuri, apoi fierbeți până când vă rămân aproximativ 100 ml de sucuri. Se amestecă lingura suplimentară de oțet, ulei de măsline și zahăr tos, gust, apoi se înclină pe vasul de servire cu stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Când puiul și-a terminat a doua prăjire, lăsați până se răcește suficient pentru a se manipula (sau pop pe o pereche de mănuși de cauciuc curate), apoi rupeți carnea în bucăți mari din carcasă, pe vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
10
Adăugați mărarul, cicoarea, frunzele de salată, nucile de pin și mazărea, apoi aruncați împreună cu mâinile.
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.