Salata caldă de fasole albă cu păstrăv afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 82 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat, Salată caldă de cartofi și păstrăv afumat, și Salată de fasole, păstrăv afumat și cartofi.
Instrucțiuni
1
Pentru a înmuia rapid fasolea, puneți-le în oala sub presiune și acoperiți-le cu 3 inci de apă. Acoperiți și aduceți la presiune ridicată. Opriți focul și lăsați presiunea să se elibereze în mod natural, aproximativ 5 minute. Descoperiți și lăsați să se răcească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scurgeți și clătiți fasolea. Întoarceți-le în oala sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați pancetta, usturoiul, morcovul, rozmarinul și 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați 3 căni de apă și dați la fiert. Acoperiți și închideți oala sub presiune conform instrucțiunilor producătorului. Gatiti la foc foarte mic, mentinand presiunea ridicata timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Lăsați presiunea să se elibereze în mod natural, apoi descoperiți și scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
6
Transferați fasolea într-un castron mare, lat sau platou adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați sucul de lămâie și restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați păstrăvul deasupra, presărați pătrunjelul și serviți imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec