Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat

Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat
Salata caldă de fasole albă cu păstrăv afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 82 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat, Salată caldă de cartofi și păstrăv afumat, și Salată de fasole, păstrăv afumat și cartofi.

Instrucțiuni

1
Pentru a înmuia rapid fasolea, puneți-le în oala sub presiune și acoperiți-le cu 3 inci de apă. Acoperiți și aduceți la presiune ridicată. Opriți focul și lăsați presiunea să se elibereze în mod natural, aproximativ 5 minute. Descoperiți și lăsați să se răcească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scurgeți și clătiți fasolea. Întoarceți-le în oala sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați pancetta, usturoiul, morcovul, rozmarinul și 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați 3 căni de apă și dați la fiert. Acoperiți și închideți oala sub presiune conform instrucțiunilor producătorului. Gatiti la foc foarte mic, mentinand presiunea ridicata timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Lăsați presiunea să se elibereze în mod natural, apoi descoperiți și scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
6
Transferați fasolea într-un castron mare, lat sau platou adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați sucul de lămâie și restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați păstrăvul deasupra, presărați pătrunjelul și serviți imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
PăstrăvPăstrăv
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista