Salată caldă de dovlecei și cartofi cu Pesto
Salata caldă de dovlecei și cartofi cu Pesto este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție conține 296 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 2,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei de rapiță, dovlecei, o măcinare de sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de cartofi Pesto și afine / / DF & GF, Salată caldă de cartofi și ton cu sos pesto, și Salată caldă de cartofi cu Pesto de Kale și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok fierbinte și gătiți ușor panglicile de dovlecei cu usturoiul până când sunt fragede.
Adăugați cartofii și aruncați.
Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți niște pesto de casă peste fiecare salată. Poate ajuta la slăbirea pesto - ului cu puțin ulei de măsline sau ulei de rapiță.note: folosiți rețeta mea pentru pesto tradițional. Dacă faceți acest fel de mâncare pentru vegani, lăsați parmezanul