Salată Caldă De Ciuperci
Salata caldă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Ciuperci, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată caldă de cartofi și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Curățați ciupercile perindând blaturile cu un burete curat. Nu le spăla!
Scoateți și aruncați tulpinile și feliați capacele cu grosimea de 1/4 până la 1/2 inch. Într-o tigaie mare, încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline până la bule.
Adăugați ciupercile, sarea și piperul în tigaie și sotati timp de 3 minute la foc mediu, aruncând frecvent. Reduceți focul la minim și sotati încă 2 până la 3 minute, până când sunt fierte.
Între timp, aranjați rucola pe 4 farfurii de prânz (sau pe un platou) și acoperiți fiecare porție cu 2 felii de prosciutto. Când ciupercile sunt fierte, adăugați oțetul de sherry și restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia fierbinte. Puneți ciupercile și sosul deasupra prosciutto-ului. Cu un cojitor de legume, faceți așchii mari de parmezan și așezați deasupra ciupercilor fierbinți.
Presărați roșiile uscate la soare, frunzele de pătrunjel, sarea și piperul și serviți cald.