Salată Caldă De Ciuperci

Salată Caldă De Ciuperci
Salata caldă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Ciuperci, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată caldă de cartofi și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Curățați ciupercile perindând blaturile cu un burete curat. Nu le spăla!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Scoateți și aruncați tulpinile și feliați capacele cu grosimea de 1/4 până la 1/2 inch. Într-o tigaie mare, încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ciupercile, sarea și piperul în tigaie și sotati timp de 3 minute la foc mediu, aruncând frecvent. Reduceți focul la minim și sotati încă 2 până la 3 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Între timp, aranjați rucola pe 4 farfurii de prânz (sau pe un platou) și acoperiți fiecare porție cu 2 felii de prosciutto. Când ciupercile sunt fierte, adăugați oțetul de sherry și restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia fierbinte. Puneți ciupercile și sosul deasupra prosciutto-ului. Cu un cojitor de legume, faceți așchii mari de parmezan și așezați deasupra ciupercilor fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Oțet De SherryOțet De Sherry
ProsciuttoProsciutto
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Presărați roșiile uscate la soare, frunzele de pătrunjel, sarea și piperul și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista