Salată Caesar cu usturoi învelit cu hamsie și Sabayon de lămâie savuroasă

Salată Caesar cu usturoi învelit cu hamsie și Sabayon de lămâie savuroasă
Reteta Salata Caesar cu hamsie înfășurat usturoi și savuroase Sabayon de lamaie ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție conține 478 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.47 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsii, pesmet, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Caesar Cu Usturoi De Lămâie, Cedru somon afumat Caesar cu Meyer trufă de lămâie hamsie Vinaigrette, și Ingredientul Secret (hamsie): salata verde Caesar.

Instrucțiuni

1
Așezați hamsiile într-o tavă superficială și adăugați puțin lapte pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Puneți o tigaie mică de sos la foc mediu și adăugați cățelele de usturoi și laptele pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți până când cuișoarele sunt foarte fragede, dar nu moale, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Tapetați o farfurie cu un prosop de hârtie și așezați hamsiile, într-un singur strat, pe prosop și lăsați-le să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Scoateți usturoiul din tigaie și dacă există o peliculă de lapte pe ele clătiți-le sub apă pentru a le curăța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Așezați-le pe prosopul de hârtie cu hamsii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Luați unul dintre căței de usturoi și așezați-l pe o tăietură. Folosind partea plată a cuțitului bucătarilor, zdrobiți-l și apoi cremați-l folosind cuțitul ca și cum ați ascuți un aparat de ras drept pe o curea de piele. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii combinați usturoiul cremă, gălbenușurile de ou, uleiul de hamsie, sucul de lămâie, coaja și amestecați cu un tel adăugând un vârf de sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați o linguriță de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați vasul de amestecare la foc mic și bateți. Nu încetați să bateți până când gălbenușurile nu încep să lase panglici în timp ce bateți. Aveți grijă să nu faceți ouă amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Scoateți imediat de pe foc și așezați vasul pe un prosop umed care este așezat pe tejghea, prosopul vă va împiedica să vă urmăriți vasul în jurul tejghelei în timp ce bateți. Stropiți încet o picătură sau două din uleiul de șofrănel în amestecul de gălbenușuri, continuând să bateți. Continuați să adăugați uleiul câte o picătură până când aveți o emulsie. Odată ce aveți o emulsie, puteți adăuga uleiul într-un flux subțire lent în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
EmulsiiEmulsii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Dacă pansamentul este gros, adăugați apă caldă cu lingurița până ajungeți la grosimea dorită. Ar trebui să fie consistența siropului de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Combinați parmezanul și pesmetul și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Tăiați fiecare cap de romaine în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
13
Așezați-le atractiv pe o farfurie. Înfășurați fiecare cățel de usturoi cu o hamsie. Unele cuișoare pot folosi doar o jumătate de hamsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
14
Așezați 3 dintre acestea pe fiecare farfurie în jurul romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
15
Stropiți o porție sănătoasă de pansament peste romaine ținând cont că aveți patru salate, așa că împărțiți-o în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
16
Se presară cu pesmet parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista