Salată Caesar cu usturoi învelit cu hamsie și Sabayon de lămâie savuroasă

Reteta Salata Caesar cu hamsie înfășurat usturoi și savuroase Sabayon de lamaie ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție conține 478 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.47 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsii, pesmet, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Caesar Cu Usturoi De Lămâie, Cedru somon afumat Caesar cu Meyer trufă de lămâie hamsie Vinaigrette, și Ingredientul Secret (hamsie): salata verde Caesar.
Instrucțiuni
Așezați hamsiile într-o tavă superficială și adăugați puțin lapte pentru a le acoperi.
Puneți o tigaie mică de sos la foc mediu și adăugați cățelele de usturoi și laptele pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți până când cuișoarele sunt foarte fragede, dar nu moale, aproximativ 10 până la 12 minute.
Tapetați o farfurie cu un prosop de hârtie și așezați hamsiile, într-un singur strat, pe prosop și lăsați-le să se scurgă.
Scoateți usturoiul din tigaie și dacă există o peliculă de lapte pe ele clătiți-le sub apă pentru a le curăța.
Așezați-le pe prosopul de hârtie cu hamsii.
Luați unul dintre căței de usturoi și așezați-l pe o tăietură. Folosind partea plată a cuțitului bucătarilor, zdrobiți-l și apoi cremați-l folosind cuțitul ca și cum ați ascuți un aparat de ras drept pe o curea de piele. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii combinați usturoiul cremă, gălbenușurile de ou, uleiul de hamsie, sucul de lămâie, coaja și amestecați cu un tel adăugând un vârf de sare și piper alb.
Adăugați o linguriță de apă caldă.
Așezați vasul de amestecare la foc mic și bateți. Nu încetați să bateți până când gălbenușurile nu încep să lase panglici în timp ce bateți. Aveți grijă să nu faceți ouă amestecate.
Scoateți imediat de pe foc și așezați vasul pe un prosop umed care este așezat pe tejghea, prosopul vă va împiedica să vă urmăriți vasul în jurul tejghelei în timp ce bateți. Stropiți încet o picătură sau două din uleiul de șofrănel în amestecul de gălbenușuri, continuând să bateți. Continuați să adăugați uleiul câte o picătură până când aveți o emulsie. Odată ce aveți o emulsie, puteți adăuga uleiul într-un flux subțire lent în timp ce bateți.
Dacă pansamentul este gros, adăugați apă caldă cu lingurița până ajungeți la grosimea dorită. Ar trebui să fie consistența siropului de arțar.
Combinați parmezanul și pesmetul și condimentați-le cu sare și piper.
Tăiați fiecare cap de romaine în jumătate.
Așezați-le atractiv pe o farfurie. Înfășurați fiecare cățel de usturoi cu o hamsie. Unele cuișoare pot folosi doar o jumătate de hamsie.
Așezați 3 dintre acestea pe fiecare farfurie în jurul romaine.
Stropiți o porție sănătoasă de pansament peste romaine ținând cont că aveți patru salate, așa că împărțiți-o în mod egal.
Se presară cu pesmet parmezan și se servește.