Salată Caesar cu ardei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Caesar cu ardei. Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 108 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți salată romaine ruptă, muștar dijon, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar, și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti pansamentul, îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră; rece.
Tăiați transversal și stoarceți pentru a extrage pulpa de usturoi pentru a măsura 3 linguri. Aruncați piei.
Puneți usturoiul, maioneza, muștarul, pasta și ardeiul negru într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie pornit, turnați încet oțet și ulei prin jgheabul alimentar; procesați până când este bine amestecat.
Pentru a pregăti salata, tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Coaja; se taie în fâșii de 1 inch.
Combinați pansamentul, salata verde, 2 linguri de brânză și cuburi de pâine de secară într-un bol mare, aruncând ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata între 8 farfurii de salată. Aranjați fâșii de ardei gras deasupra salatelor.
Se presară uniform cu 2 linguri de brânză.