Salată Bulgur cu vinetă de ceapă verde

Salată Bulgur cu vinetă de ceapă verde
Salata Bulgur cu vinetă de ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.08 pe portie. O porție conține 249 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii de prune, serrano chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată Bulgur Cu Vinetă De Ceapă Verde, Friptură de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, și Caju și ceapă verde Bulgur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați bulgurul într-un castron mare, turnați 3 căni de apă clocotită, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Scurgeți bine, stoarceți cât mai multă apă, dacă este necesar. Întoarceți bulgurul gătit în castron și amestecați ceapa, roșiile, pătrunjelul, menta și 4 cepe verzi feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur GătitBulgur Gătit
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Așezați sucul de lămâie, mierea, serrano și 1/2 cană de ceapă verde tocată într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până la emulsionare. Dacă amestecul pare prea gros, amestecați câteva linguri de apă rece și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați salata într-un platou și stropiți cu vinetă de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
VinetăVinetă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista