Salată Bavareză De Cartofi-Castraveți
Salata Bavareză de cartofi-castraveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet de vin, strop de nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Castraveți Bavarezi, Salată De Cartofi Germană Bavareză, și Bayrisher Kartoffel Salat (Salată Bavareză De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castravetele și sarea într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute.
Gatiti cartofii in apa clocotita 20 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Combinați cartofii, bulionul și vinul într-un castron.
Adăugați amestecul de cartofi la amestecul de castraveți.
Combinați oțetul de șampanie și următoarele 4 ingrediente (prin nucșoară) într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de oțet, ceapa, pătrunjelul și arpagicul în amestecul de cartofi; aruncați bine pentru a acoperi.