Salată Balsamică De Sfeclă Prăjită
Salata de sfeclă prăjită balsamică este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză de capră, oțet balsamic, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Prăjită Cu Vinetă Balsamică De Zmeură, Salată De Sfeclă Prăjită Și Alune Cu Un Pansament Balsamic Cu Miere, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinetă balsamică de arțar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți-le timp de 50 de minute până la 1 oră, în funcție de mărimea lor, până când un cuțit mic ascuțit introdus în mijloc indică faptul că sunt fragede. Desfaceți fiecare sfeclă și lăsați-o deoparte timp de 10 minute, până se răcește suficient pentru a se manipula. Curățați sfecla cu un cuțit mic și ascuțit peste o bucată de hârtie pergament pentru a preveni pătarea plăcii de tăiat.
Între timp, bateți împreună oțetul, uleiul de măsline, muștarul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și dați deoparte. În timp ce sfecla este încă caldă, tăiați fiecare în jumătate și apoi fiecare jumătate în 4 până la 6 pene și așezați-le într-un bol mare de amestecare. Pe măsură ce tăiați sfecla, aruncați-le cu jumătate din vinetă (sfecla caldă absoarbe mai multă vinetă), 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gust pentru condimente.
Așezați rucola într-un castron separat și aruncați-o cu suficientă vinetă pentru a se umezi.
Puneți rucola pe un platou de servire și apoi aranjați sfecla, migdalele și brânza de capră deasupra.
Stropiți cu vinetă suplimentară, dacă doriți, presărați sare și piper și serviți cald sau la temperatura camerei.