Salată Balsamică Asiago

Salata Asiago Balsamic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,26 USD pe porție. Un amestec de mozzarellan și brânză asiago, ardei gras, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 14 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Asiago și focaccia de ceapă caramelizată balsamică, Sandviș Porchetta cu ceapă caramelizată balsamică, brânză Asiago și Rucola, și Salată de andive și Asiago.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de servire, combinați salata verde, roșii și piper galben.
Stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.