Salată Asiatică De Tăiței De Vită

Salată Asiatică De Tăiței De Vită
Salata Asiatică de tăiței de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 7 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ceapă verde, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Salată Asiatică De Carne De Vită-Tăiței, Salată Asiatică De Tăiței De Vită La Choy, și [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti pastele de coaja in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgere.
4
Se amestecă carnea de vită măcinată, varza Napa, morcovii și ceapa verde într-un castron mare de salată; se amestecă pastele cu coajă gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste FierteCoji De Paste Fierte
Ceapa VerdeCeapa Verde
Varză NapaVarză Napa
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți sosul de soia, oțetul de vin roșu, mierea, sucul de lămâie, uleiul de măsline și fulgii de ardei roșu împreună într-un castron mic; stropiți peste salată și amestecați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții7
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista