Salata de pui din Asia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, varză napa, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Asiatică De Pui, Salată Asiatică De Pui, și Salată Asiatică De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați migdale; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
3
Adăugați tăiței; saut 3 minute sau până când migdalele și tăiței sunt prăjite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Paste
4
Combinați sosul de soia și următoarele 6 ingrediente (prin pasta de chile) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați varză, pui și coriandru; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu amestec de portocale și migdale.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.