Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 466 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, salată verde, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Asiatică De Pui, Salată Asiatică De Pui, și Salată Asiatică De Pui.
Instrucțiuni
1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
2
Încălziți uleiul (1 inch) în cuptorul olandez de 4 litri la 218°. prăjiți un sfert din tăiței la un moment dat în ulei aproximativ 5 secunde, rotind o dată, până se umflă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Într-un castron mare, amestecați salata, puiul, ceapa și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Salată Verde
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă pansament peste salată.
5
Adăugați jumătate de tăiței; aruncă. Pe farfuriile de servire, lingurați salata peste tăiței rămași.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.