Salata picantă Antipasto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de inimi de anghinare ambalate în apă, ceapă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, busuiocul, oregano, fulgii de piper, sarea și piperul; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant