Salata Off-alb cu Vinaigrette citrice-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 559 calorii, 15g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 3,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pancetta groasă, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fasole Cannellini Cu Vinetă Balsamică Albă, Borcane de salată tocate cu vinetă balsamică albă-Dijon, și Salată de Avocado de primăvară cu vinetă balsamică albă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pere: topiți untul într-o oală adâncă și largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați prosecco și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosecco
3
Adăugați perele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Scoateți perele din lichid și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Pentru pecani: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați zahărul brun și gătiți, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Suc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați nucile pecan și amestecați pentru a acoperi. Fierbeti nucile pecan in amestecul de zahar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
8
Se scoate de pe foc și se transferă pe o bucată de hârtie pergament și se lasă să se răcească. Se toacă pecanele și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Pentru pansament: într-un bol, combinați uleiul, sucul de portocale, oțetul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă împreună. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați un vârtej de ulei de măsline și pancetta. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pancetta este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Transferați pancetta pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Rupeți frisee în bucăți de mărimea mușcăturii într-un castron mare și adăugați frunzele de țelină și fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Se toarnă suficient pansament doar pentru a acoperi și arunca pentru a combina. Gustați și adăugați mai mult pansament, dacă doriți.
7
Împărțiți salata între farfurii și garnisiți cu câteva bucăți de pancetta și nuci pecan tocate. Folosind un cojitor de legume, radeți câteva bucăți de parmezan peste fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
8
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.