Salata de somon sălbatic a lui Suzanne

Salata de somon sălbatic a lui Suzanne
Salata de somon sălbatic a lui Suzanne este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper grosier, șalotă, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Somon Sălbatic, Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska, și Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți cartofi și sfeclă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade cu un raft în centru și un raft în treimea inferioară. Într-o tigaie mică, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei, cimbru, sare și piper și acoperiți cu folie de aluminiu. Într-o a doua tigaie mică, combinați sfecla și uleiul de lingură rămas. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă 1/2 cană de apă și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Transferați cartofii și sfecla la cuptor și coaceți până se înmoaie când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, 35 până la 45 de minute pentru cartofi și 45 de minute până la 1 oră pentru sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Ingrediente

1buchet mareverdeață de păpădie pentru copii, bine spălată și uscatăverdeață de păpădie pentru copii, bine spălată și uscată4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sfeclă, spălată (de preferință un amestec de culori)sfeclă, spălată (de preferință un amestec de culori)2Bucăți de caramele Heath Barsare grosierăsare grosieră6creveți și cu veneSare grosieră și piper proaspăt măcinatSare grosieră și piper proaspăt măcinat3mariouă, fierte tareouă, fierte tare12 lingurițe de pudră de usturoifleur De sel, sau după gustfleur De sel, sau după gust23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmarar proaspat tocat maruntmarar proaspat tocat marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate2Bucăți de caramele Heath Bartarhon proaspăt tocat fintarhon proaspăt tocat fin5crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit6Suc de jumătate de lămâie, plus mai mult după gustSuc de jumătate de lămâie, plus mai mult după gust6creveți și cu veneZest de jumătate de lămâieZest de jumătate de lămâie6creveți și cu veneVinetă de muștar SuzanneVinetă de muștar Suzanne12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline, plus mai mult pentru hârtie pergamentulei de măsline, plus mai mult pentru hârtie pergament6creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.12 cartofi galbeni mici (aproximativ, spălați12 cartofi galbeni mici (aproximativ, spălați9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de somon sălbatic tăiat în centru cu piele, oasele știftului îndepărtatefile de somon sălbatic tăiat în centru cu piele, oasele știftului îndepărtate21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, foarte fin tocatceapă eșalotă, foarte fin tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista