Salata de somon sălbatic a lui Suzanne

Salata de somon sălbatic a lui Suzanne
Salata de somon sălbatic a lui Suzanne este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper grosier, șalotă, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Somon Sălbatic, Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska, și Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți cartofi și sfeclă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade cu un raft în centru și un raft în treimea inferioară. Într-o tigaie mică, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei, cimbru, sare și piper și acoperiți cu folie de aluminiu. Într-o a doua tigaie mică, combinați sfecla și uleiul de lingură rămas. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă 1/2 cană de apă și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați cartofii și sfecla la cuptor și coaceți până se înmoaie când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, 35 până la 45 de minute pentru cartofi și 45 de minute până la 1 oră pentru sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista