Salata de somon sălbatic a lui Suzanne este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper grosier, șalotă, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Somon Sălbatic, Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska, și Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți cartofi și sfeclă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade cu un raft în centru și un raft în treimea inferioară. Într-o tigaie mică, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei, cimbru, sare și piper și acoperiți cu folie de aluminiu. Într-o a doua tigaie mică, combinați sfecla și uleiul de lingură rămas. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă 1/2 cană de apă și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sifonada De Frunze De Kale
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
Pulpe și Picioare De Pui
2
Transferați cartofii și sfecla la cuptor și coaceți până se înmoaie când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, 35 până la 45 de minute pentru cartofi și 45 de minute până la 1 oră pentru sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește; pune deoparte.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.