Salata de sandvișuri submarine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți per porție. O porție conține 279 de calorii, 8 g de proteine și 23 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei pepperoni, oțet de tarhon, ceapă și salată verde ruptă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 27%. Rețete similare sunt Submarine Sandwich Salad, Boston Sausage Grinder (sau Submarine Sandwich) și Italian Submarine.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de salată, combinați salata verde, rulourile, roșia, ceapa, brânza, șunca, curcanul, salamul și ardeiul. Într-un borcan cu un capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Varză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.