Salata de rucola cu bacon si nuci pecan

Salata de rucola cu bacon si nuci pecan
Salata de rucola cu bacon și nuci pecan este un aperitiv care servește 6. O porție conține 392 de calorii, 7 g de proteine și 36 g de grăsime. Pentru 2,3 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet de vin alb, bacon, castraveți și boia de ardei. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, ceea ce este destul de bun. Salata de rucola cu slănină și nuci pecan, dovlecei prăjiți și salată de rucola cu nuci pecan, slănină și capră C și rucola cu mere, slănină, gouda învechite și nuci pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Adăugați toate ingredientele într-un bol de amestecare de dimensiune medie și amestecați până se omogenizează. Potriviți condimentele cu sare și piper negru, după gust. Se acoperă cu folie de plastic și se păstrează la frigider până când este gata de utilizare. Resturile pot fi păstrate la frigider până la 4 zile, într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Adăugați toate ingredientele într-un castron mare de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cantitatea dorită de dressing chiar înainte de servire și aruncați. Reasezonați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Pindar Peacock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista