Salata de pui pentru petrecerea hayonului lui Nicole

Salata de pui pentru petrecerea hayonului lui Nicole
Nicole ' s Tailgate Party Chicken Salad ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 538 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ouă fierte, țelină, carne de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salata de pui pentru petrecerea hayonului lui Nicole, Salata de pui cu Curry a lui Nicole, și Pastele de pui ale lui Nicole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună puiul, țelina, migdalele, crutoanele, brânza Cheddar și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
CrutoaneCrutoane
(23)(23)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă în sos de salată până când ingredientele sunt acoperite uniform. Acoperiți și refrigerați peste noapte înainte de servire pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista