Salata de pui cu afine a lui Rachel

Salata de pui cu afine a lui Rachel
Salata de pui de afine a lui Rachel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă verde, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salata Farro a lui Rachel, Rachel final plăcintă oală de pui, și Salată De Afine / Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați puiul și maioneza într-un castron, amestecați pentru a acoperi bine, apoi amestecați ceapa verde, afine uscate, măr, nuci pecan, suc de lămâie, sare, piper și buruieni de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
MărarMărar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Serviți imediat sau refrigerați câteva ore sau peste noapte (aroma devine mai bună).
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista