Salata de porumb Fiesta

Salata de porumb Fiesta
Salata de porumb Fiesta este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 105 calorii . Această rețetă servește 10. Un amestec de roșii, apă, măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor este destul de prost. Salata Fiesta de porumb , Salata Fiesta de porumb și Salata Fiesta de castraveți și porumb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați porumbul, roșiile și măslinele. Într-un castron mic, combinați amestecul de condimente, uleiul, oțetul și apa; se toarnă peste amestecul de porumb și se amestecă. Răciți câteva ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista