Salata de flori de banane a lui Naomi Duguid, în stil Rakhine

Salata de flori de banane a lui Naomi Duguid, în stil Rakhine
Salata de flori de banane a lui Naomi Duguid, stilul Rakhine este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați flori de banane, eșalotă prăjită, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid, Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid, și Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere puternică. Puneți floarea de banană, acoperiți și gătiți la fierbere puternică până la fiert, aproximativ 15 minute. Testați-l străpungându-l cu un cuțit: dacă cuțitul alunecă ușor în centru, este gata. Ridicați din apă și lăsați deoparte să se răcească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Brânză Frișcă Cu Arpagic1/4 Cană Brânză Frișcă Cu Arpagic
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Îndepărtați 2 sau 3 din frunzele exterioare ale florii de banană și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Brânză Frișcă Cu Arpagic1/4 Cană Brânză Frișcă Cu Arpagic
3
Tăiați floarea de banană în 5 sau 6 bucăți, puneți-o într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori, doar până când aveți o masă tocată grosier. Întoarceți-vă într-un castron, adăugați arahide, semințe de susan, sos de pește, sare și ulei de șalotă și aruncați. Gustați sare și reglați dacă este necesar, apoi adăugați șalotele prăjite și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Brânză Frișcă Cu Arpagic1/4 Cană Brânză Frișcă Cu Arpagic
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista