Salata de fasole Bob

Salata de fasole Bob
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de fasole Bob ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 224 de calorii, 8 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză feta, sare, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Copycat Bob Evan's Cobb Salad, Mexicali Grain Salad & a Bob's Red Mill Giveaway și Bob Safford's Refreshing Apple Tuna Summer Salad.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ardeiul gras roșu, ceapa și anghinarea împreună cu fasole, pinto și garbanzo. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Ceapa Medie, Tocata1/3 Ceapa Medie, Tocata
1/8 Cană Oțet Alb Sau Oțet De Vin Alb1/8 Cană Oțet Alb Sau Oțet De Vin Alb
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
RinichiRinichi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron separat, amestecați sarea și zahărul cu oțetul alb și balsamic până se dizolvă complet. Se amestecă încet uleiul de măsline. Reglați condimentul după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă dressingul peste amestecul de fasole și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider cu cel puțin o oră înainte de servire.
4
Servit rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista