Salata cu morcovi

Salata cu morcovi
Salata cu morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție conține 237 de calorii, 3 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți morcovi, stafide, unt de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este bun. Încercați morcovi și păstârnac prăjiți cu glazură de miere balsamică (sau doar morcovi), salata de primăvară cu mazăre și morcovi și salată de nasturel cu morcovi și jicama pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați maioneza și untul de arahide. Se amestecă morcovii și stafidele. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
6 Până La 8 Felii De Pâine, Coaja îndepărtată6 Până La 8 Felii De Pâine, Coaja îndepărtată
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Diamond Collection Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Diamond Collection Chardonnay
Diamond Collection Chardonnay
În aspect galben auriu vibrant, Chardonnay-ul nostru Diamond Collection oferă arome de ananas, piersici și mandarine.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista