Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata bucătarului făcută corect. Această rețetă face 15 porții cu 138 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână migdale de jardiniere, brânză Cheddar ușoară cu lapte, șuncă oscar mayer și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu, Chef Race: Faceți Cunoștință Cu Stan, Bateristul A Devenit Bucătar, și Chef Race: Faceți cunoștință cu Chef Robin, ea nu este nici un clopot de Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați verdeața pe platoul de servire sau șase farfurii individuale de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
2
Se acoperă cu șuncă, curcan, brânză, roșii și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Crostini Cu Usturoi, Optional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt