Salata bucătarului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 733 calorii, 42G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de muștar dijon, ouă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu, Chef Race: Faceți cunoștință cu Chef Robin, ea nu este nici un clopot de Sud, și Chef Race: Faceți Cunoștință Cu Stan, Bateristul A Devenit Bucătar.
Instrucțiuni
1
Împărțiți salata verde, roșiile, morcovii, ridichile, ouăle fierte, brânzeturile și șunca printre 4 boluri mari de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert Tare
Ridiche
Tomate
Morcov
Salată Verde
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron, amestecați oțet, miere, Dijon, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Șoptind constant, stropiți în ulei până când amestecul este combinat.