Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibut aburit cu ghimbir și varză. Această rețetă servește 8 și costă 8,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 361 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, scallions, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sake-Halibut aburit cu morcovi Dilled, Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac, și Sake-biban de mare aburit cu ghimbir și ceapă verde.
Instrucțiuni
1
Înmuiați conopida în sucul de ghimbir la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ghimbir
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scurgere.
3
Între timp, în fiecare dintre cele 2 skillets medii, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei. Împărțiți varza, prazul și ghimbirul proaspăt între skillets și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ghimbir Proaspăt
La 1 Ananas
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(și Numai Porții)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Împărțiți sake - ul între skillets și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De Susan
5
Adăugați 4 file de halibut în fiecare tigaie și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mare până când peștele este ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați halibutul și legumele în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se ornează cu conopida rasă și scallions feliate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.