Safta Mock Ficat (Fasole Verde și Mazăre Pate)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ficatul simulat al lui Safta (fasole verde și mazăre P. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Mock tocat " ficat, și Mock Ficat Tocat.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa cu ulei intr-o cratita medie la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana devin aurii, 45 pana la 60 de minute.
Lăsați să se răcească complet.
Între timp, gătiți ouăle tari într-o altă cratiță timp de 10 minute și continuați cu restul rețetei.
Scurgeți ouăle, clătiți sub apă rece, coajați și sferturi.
Umpleți o a treia cratiță cu două treimi cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați fasole verde și mazăre proaspătă, dacă folosiți, și gătiți până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute; dacă folosiți mazăre congelată, adăugați în ultimul minut.
Scurgeți legumele și clătiți sub apă rece până se răcește.
Rotiți nucile într-un robot de bucătărie până la sol.
Adăugați ouă, fasole verde, mazăre și usturoi și pulsați până când amestecul este neted.
Adăugați ceapă (inclusiv orice ulei și sucuri de la gătit), 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper și puls doar până când ceapa este tocată. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei, cu biscuiți matzo.