S ' mores Eclair
S ' mores Eclair ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Bakers Royale are 61 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, unt, glazură de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați S 'mores-baruri n-berry pentru Ziua Națională S' mores-10 August, Aer conditionat, și Tort Eclair pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa, untul și zahărul într-o tigaie de sos de dimensiuni medii și aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați făină, folosind o lingură de lemn sau o spatulă robustă amestecați amestecul până se reunește. Apoi întoarceți tigaia la căldură. Continuați să amestecați și să lucrați amestecul până când toată făina este încorporată și aluatul formează o bilă.
Transferați amestecul într-un vas mixer în picioare și lăsați să se răcească timp de 3 sau 4 minute.Montați mixerul standului cu un accesoriu pentru TEL și setați mixerul la minim.
Adăugați câte 1 ou, asigurându-vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a continua. Odată ce toate ouăle au fost adăugate și amestecul este neted pune aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund. Țeavă imediat în forme de golfball-size, 2 inci în afară pe pergament căptușite foi de bucătărie.
Coaceți timp de 10 minute, apoi întoarceți cuptorul la 350 de grade F și coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc. Odată ce acestea sunt scoase din cuptor pierce cu un cuțit paring imediat pentru a elibera steam.To faceți glazură de ciocolată
Puneți ciocolata și smântâna grea într-un castron peste apă clocotită.
Lăsați ciocolata și smântâna să stea 2-3 minute pentru a se topi fără a amesteca. Apoi amestecați încet amestecul pentru a combina.
Adăugați zahăr pudră și amestecați pentru a combina.
Adăugați apă 1 lingură la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până când se atinge consistența turnării.Puneți deoparte și lăsați sosul să se răcească warm.To faceți glazură de ciocolată albă
Așezați chipsuri de ciocolată albă într-un castron rezistent la căldură. Se fierbe smântână grea.
Se toarnă smântână grea fiartă peste ciocolată și se lasă să stea. Nu amestecați timp de 3-4 minute. Apoi, folosind o spatulă robustă, amestecați ușor și pliați ciocolata, continuați până când ciocolata este complet topită. Ciocolata poate părea cocoloasă pentru primele mișcări, dar se va topi în netezime.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund numărul 2 sau un amestec de loc într-o pungă Ziploc și tăiați o gaură mică într-un colț.Asamblare
Tăiați eclair în jumătate orizontal.
Scoateți blaturile și așezați-le pe un suport de răcire.
Se toarnă glazura de ciocolată deasupra. Pipă ciocolată albă orizontal. Folosiți o scobitoare și începând din partea de sus trageți scobitoarea vertical prin linii orizontale. Desenați a doua linie cu scobitoare începe în direcția opusă (de jos) și trageți-l vertical de jos în sus. Continuați să alternați punctele de plecare pentru liniile verticale.Luați fundul de clair și umpleți-l cu mini marshmallows.
Așezați clairs umplut pe o foaie de coacere. Porniți broilerul cuptorului și prăjiți fundul umplut cu clair timp de 2-3 minute. Asigurați-vă că țineți ușa deschisă și urmăriți cu atenție clairs, deoarece marshmallows se deplasează rapid de la auriu la ars. Întoarceți foaia de coacere după cum este necesar pentru a împiedica arderea marshmallows. Se răcește ușor, se pune clair top pe marshmallow.