Răspândirea Caldă A Busuiocului Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea caldă a busuiocului cremos. O porție conține 257 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Dacă aveți parmezan, pâine, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cald Italiano Răspândit, Șuncă caldă 'n' brânză răspândită, și Răspândirea Fructelor De Mare Calde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pansamentul și busuiocul în recipientul blenderului; capac. Se amestecă pentru a forma o pastă.
Răspândiți aproximativ 1/4 linguriță. amestec de pansament pe fiecare felie de pâine. Se fierbe 4 inci de la căldură aproximativ 1 minut sau până se prăjește ușor. Pune deoparte.
Se toarnă salsa într-un vas mic, rezistent la cuptor.
Așezați crema de brânză în centrul salsa; se presara cu parmezan. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.
Garnisiți cu busuioc proaspăt tocat suplimentar, dacă doriți.
Aranjați felii de pâine prăjită în jurul marginii platoului.
Se servește cu amestec de brânză cremă.