Râul Colorado de brânză și macaroane

Râul Colorado de brânză și macaroane
Râul Colorado de brânză și macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1468 calorii, 69G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați asiago, muștar măcinat, cheddar ascuțit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Râul Colorado de brânză și macaroane, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Cotlet de miel Colorado de la restaurantul Ototo, Denver Colorado.

Instrucțiuni

1
Aduceți sosul bechamel de bază la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2
Adăugați vinul alb și amestecați pentru a combina. Se amestecă muștarul, boiaua și sarea și piperul. Adăugați treptat brânzeturile, rezervând aproximativ 1/4 cană din fiecare brânză pentru partea superioară a caserolei. Amestecați bine sosul între fiecare adăugare de brânză. Fierbeți până când brânza este bine amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Vin AlbVin Alb
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
SosSos
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați macaroanele cotului și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
5
Scurgere.
6
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-o caserolă mare (sau în numeroase feluri de mâncare mai mici) adăugați 1/2 inch din sosul cald de brânză. Umpleți caserola cu macaroanele de cot scurse. Se acoperă cu un alt strat de sos de brânză, acoperind complet macaroanele și se presară cu brânza rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Sos De BrânzăSos De Brânză
MacaroaneMacaroane
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Coaceți macaroanele până când blatul se rumeneste, aproximativ 20 până la 25 de minute. Timpul de gătit va varia în funcție de dimensiunea vasului de caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Într-o cratiță mică la foc mic, se adaugă ceapa și 1/2 cană de unt și se sotează până se înmoaie foarte mult, dar nu se rumenesc. Într-o altă cratiță, opărește laptele. Se amestecă ceapa sotată în lapte împreună cu sarea, piperul și nucșoara. Faceți un roux blond amestecând restul de 1/2 cană de unt și făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
11
Adăugați rouxul în laptele care fierbe și gătiți până când amestecul acoperă spatele unei linguri.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista